Ruime middenwoning in een gezellige buurt, aan een autovrije/kindvriendelijke straat, in het centrum van Den Helder. Den Helder is de afgelopen 30 jaar de plaats met de meeste zonuren van Nederland.
De onlangs (2016) gerenoveerde woning is gelegen op eigen grond met ruime (externe) berging, open haard, nieuwe CV-ketel en nieuwe kunststof kozijnen.

Recentelijk compleet gerenoveerd

De woning is recentelijk geheel opgeknapt. De daken (huis en berging) zijn volledig vernieuwd en er zijn nieuwe kunststof kwaliteitskozijnen (isolatieglas) geplaatst. De gehele woning is voorzien van een nieuwe laminaatvloer en wordt verwarmd door een nieuwe CV-ketel (allen 2016). De woning staat vers in de verf en zal komende jaren slechts minimaal onderhoud behoeven.

Nieuwe keuken met apparatuur

De keuken is voorzien van :
- Modern en luxe design
- Gaskookplaat
- Hetelucht oven
- Afzuiginstallatie met koolstoffilter
- Legio kastruimte
- Koelvriescombinatie

Drie mooie slaapkamers

De woning heeft op de eerste verdieping drie slaapkamers. De grote slaapkamer is voorzien van twee inbouwkasten. De overige slaapkamers bieden uitzicht op de tuin en de historische kerktoren van Den Helder. De badkamer bevindt zich op de begane grond en heeft een mooi ligbad.

Tuin op zuiden en veel bergruimte

Zoals beschreven is de woning gelegen op een eigen kavel en is het afgeschermde terras gelegen op het zuiden. Hoewel er voldoende is aan interne bergruimte, bevindt zich op de kavel ook een zeer ruime (14 m2) externe berging/schuur. Deze biedt voldoende ruimte voor uw fietsen, motor, de tuinmeubelen, etc..
De tuin is volledig betegeld en dus onderhoudsvrij. Achter de woning bevindt zich voldoende parkeergelegenheid voor uw auto.

Koopwoning
€ 0 k.k.
Perceelopp. : 91 m2
Woonopp. : 83 m2
Compleet gerenoveerd
3 Slaapkamers
-- FUNDA
terug naar het aanbod

Fotoimpressie Hartenstraat 20